Cultuur

Periodevieringen

Twee keer per jaar organiseren we een periodeviering. Er worden steeds twee groepen gekoppeld; één uit de onder- en één uit de bovenbouw. De kinderen gaan optreden; een liedje zingen, een dansje, een toneelstukje of iets dergelijks. Dit wordt van te voren op school geoefend. We hebben hiervoor een prachtig podium met licht- en geluidsinstallatie. U bent van harte welkom om te komen kijken en luisteren.

Musical

De leerlingen van groep 8 voeren aan het eind van het schooljaar een afscheidsmusical op.

Kunst- en cultuurproject

Het is belangrijk om naast de vakken als rekenen, taal en lezen de leerlingen ook kennis en plezier mee te geven van  zang, dans , toneel, schrijvers op school, gedichtendagen , museumbezoek  etc. etc.
Als school hebben wij contact met de Kunstbeweging en maken wij ieder jaar een beleid, waarbij alle groepen leerlingen (van groep 1 t/m groep 8). kunnen genieten en leren van deze verschillende aspecten van cultuur.

Iedere groep maakt op leuke wijze kennis met cultuur, samen dansen met de dansers, samen zingen, maar ook gewoon kijken en  verwonderen.